Rekisteriseloste

 

Henkilörekisterilaki (523/1999) 10 §

 

1. Rekisterinpitäjä

RB Company Services Limousine  |  RoseBus Oy | RB Company Services

Heposenkatu 5

48600 Kotka

Y-tunnus: 2817827-3

Puh: 05 4600 6600, 0440 848 660

Email. myynti@rosebus.fi

 

2. Rekisteriasiat

Rekisteriä koskevissa asioissa asiakaspalvelumme vastaa kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

Yhteydenotto voi olla sähköisellä yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla, puhelimella tai kirjeitse.

 

3. Rekisterin nimi

RoseBus Oy:n asiakasrekisteri. 

 

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Asiakas ja muiden henkilöasiakassuhteiden hoitaminen, etujen ja palveluiden tuottaminen, markkinointi sekä liiketoiminnan suunnittelu ja kehittäminen. Asiakkaiden oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan. Emme luovuta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

 

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

Henkilötiedot

Osoitetiedot

Sähköpostiosoite

Puhelinnumero

Organisaatio ja asema

Organisaation osoitetiedot

Loki

 

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Asiakkaalta itseltään asiakassuhteen aikana puhelimitse, internetin kautta, sähköpostilla tai muulla vastaavalla tavalla saadut tiedot. Asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista julkisista lähteistä. 

 

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille. Tietoja voi luovuttaa voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa esim. viranomaisten tietopyyntöihin vastattaessa. 

 

8. Tietojen siirto tai poistaminen

Tietojen siirtoa ei ole EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tietoja voidaan poistaa henkilön omasta vaatimuksesta (henkilöllisyyden todentaminen).

 

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

 Rekisterinpitäjä on turvannut tiedot tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä. Kaikki henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina.

 

Kotka vip-kuljetus
Rosebus Oy hääkuljetukset, polttarit , juhlakuljetukset, häävieraiden kuljetus Kotka